MENU

Startside

Sitemap

Weekendavsien

Weekendavisen, fup eller fakta

Om telefonfusk....

Den 10. eller 11. sent på dagen -mens jeg var på job, blev jeg ringet op af et ukendt nummer   - og begik den fejl at svare opkaldet.

Det er Julie / Roberta /Hanne / Ingrid ellersådannoget, jeg ringer ikke for at sælge noget, så Du skal ikke være urolig, det vil ikke koste Dig noget!!   Weekend Avisen Berlingske er i gang med et fremstød på Maribovej i Sakskøbing og derfor ringer jeg til Dig, for Du bor på Maribovej...

Jo, det er rigtigt nok, der bor jeg.

Nu skal Du høre   - og Du behøver ikke være nervøs, det vil ikke koste Dig noget, men jeg vil gerne sende Dig et eksemplar af Weekend Avisen Berlingske så Du kan læse avisen og se om det er noget for Dig. Du bestemmer helt om det er noget for Dig og Du behøver ikke gøre noget, det vil ikke koste Dig noget. Hvad siger Du til det, er det i orden?'

Ja, det kan Du da godt, så ser vi på sagen derfra.

Og så rullede postvæsenet ind på grunden mandag formiddag d. 16. nov. og afleverede et brev fra Weekend Avisen Berlingske som ønsker et   "Tillykke med Deres bestilling af et abonnement på Weekend Avisen......."

Det koster kun 156,00 kr. minus rabat ( jeg får rabat !! ) på 57,00 kr. altså summa total 99,00kr. at betale senest 27. nov. dette år for Weekend Avisen Berlingske i en ( 1 ) måned.....

Naturligvis sagde hende den unge pige med den pæne stemme en masse mere, men når man er i gang med et stykke arbejde og koncentrerer sig om det, er det svært at huske alle fyldord i en lang tale. Om damen er ung ved jeg heller ikke, hun lød sådan...

Nej, jeg fik ikke tilbud om abonnement på Weekend Avisen Berlingske, jeg fik tilbud om et prøveeksemplar på Weekend Avisen Berlingske. Jeg fik klar besked om, at det ikke ville koste mig noget, at det ville være gratis   - at jeg ikke engang skulle være urolig over, om det ville koste noget !!

Postgangen efter kommer en opkrævning på abonnement på Weekend Avisen Berlingske   - godtnok minus rabat, men alligevel, det stinker sgisme af bondefangeri i min lille næse!

Det er i orden at sende et reklameeksemplar af noget, når man har spurgt om det. Man kan dertil sende materiale til oplysning om erhvervelse af abonnement mv., så vil det være helt fint og i aftalens ånd. Men når man starter med at kræve penge for et abonnement på en publikation som ikke engang er leveret endnu   - den første avis skulle komme fredag d. 13. nov. ifølge brevet, så synes jeg det er frækt.

Nu er jeg blevet sur på Weekend Avisen Berlingske, nu vil jeg slet ikke have noget som helst fra firmaet, uanset hvor gratis og uforpligtende det måtte være!!

Hvis det skulle være Weekend Avisen Berlingske imod, at stå ved den slags salgsfremstød, burde de finde andre til arbejdet, telefonfusk kan ikke være den bedste reklame for et firma der vil tages seriøst.

Bilag til ovenstående :

Brev med opkrævning fra Weekendavisen.

Opkrævning fra Weekendavisen.

Med venlig hilsen

Karl Christoffersen.